Završna svečanost dodjele humanitarnih priznanja Dodir dobrote

Mreža udruga osoba s invaliditetom Dalmacije i ROTARY CLUB SPLIT PLUS,  po peti  put organiziraju projekt „Dodir dobrote“ poznatiji kao Oscar humanosti, a završna svečanost dodjele humanitarnih priznanja će se održati 30. studenog u dvorani Grand Dalmacija hotela Le Meridien Lav.
Svečanom dodjelom statua Dodir Dobrote i ove će se  godine odati priznanje osobama i tvrtkama koje su  prema  podacima dostavljenim zakladi KAP ZA SLAP, pokazali iznimnu kvalitetu svog humanitarnog djelovanja u proteklih godinu dana.

Ceremonija dodjele bit će izniman doživljaj, a  održava se pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi te predsjednika Republike dr. Ive Josipovića i predsjednice Vlade Jadranke Kosor.
Glavni cilj ovogodišnjeg, jubilarnog Dodira dobrote je prikupljanje sredstava za dovršenje uređenja prostora koje je MUOSID dobio na korištenje nakon pet godina postojanja i zalaganja za bolje uvjete života osoba s invaliditetom. Prostor na splitskom Spinutu u završnoj je fazi uređenja, a bit će ogledni primjer  kako treba izgledati ured da bi bio prilagođen osobama s invaliditetom.

Pozivamo sve poslovne ljude da umjesto domjenaka koji se organiziraju u ovo doba godine, svoje prijatelje i poslovne partnere počaste na toj večeri u hotelu Lav i time doprinesu prikupljanju sredstava za MUOSID.

Svi zainteresirani mogu se za rezervacije prijaviti na telefon udruge 342-745, svaki radni dan do 14 sati.