Zaklada Neretvansko srce postala “kum” malenom Joji iz Tanzanije

Uz Udrugu osoba sa invaliditetom Prijatelj te Prijateljicu socijalnu zadrugu, i naša Zaklada “Neretvansko srce” ponosna je kuma jednom djetetu u Tanzaniji. Maleni Joji Joseph Ngonyani rođen je 2003. godine i trenutno pohađa 6. razred osnovne škole. Joji je uz mnogu djecu diljem Tanzanije, o kojima jednim dijelom brine i Udruga Kolajna ljubavi, dijete kojemu je potrebna pomoć. Reklo bi se da je ovo “Kumstvo” kao sreća u nesreći jer obitelj malenog Josepha nema financijskih mogućnosti kojima bi se osiguralo kvalitetno školovanje te u konačnici i bolje životne uvjete. Zaklada “Neretvansko srce” financira školovanje malenom Joji Josephu na godišnjoj razini u iznosu od 130 eura (985 kn).

Ovim putem pozivamo sve žitelje Doline Neretve i sve ljude dobre volje i velikog srca da se priključe ovom hvale vrijednom projektu te uz našu Udrugu, Zadrugu i Zakladu postanu kumovi i na taj način malenim doprinosima osiguraju kvalitetne životne uvjete i adekvatno obrazovanje barem jednom djetetu.

Ukoliko želite postati kumovi jednom djetetu ili na bilo koji način pomoći djeci i socijalno-ugroženim obiteljima u Hrvatskoj i Tanzaniji slobodno se obratite udruzi Kolajna ljubavi.