UOSI 'Prijatelj' dobila vrijednu donaciju

U prostorije Udruge osoba s invaliditetom Prijatelj jučer je stigla vrijedna donacija humanitarne pomoći. Riječ je o igračkama, odjeći i higijenskim potrepštinama koje je donirala Udruga Promijenimo svijet iz Zagreba. Donaciju su predsjedniku Prijatelja Antiši Puljeviću predali predsjednica spomenute udruge  Renata Kutlić i Amerikanac Oliver Rogers koji joj je osnivač i član.
– Mi smo neprofitna udruga koja djeluje na socijalno-humanitarnoj osnovi u svrhu  poboljšanja kakvoće života djece i obitelji. Provodeći različite projekte djelujemo na području cijele Hrvatske. Do suradnje s Udrugom Prijatelj iz Metkovića došlo je na inicijativu Hrvatske gorske službe spašavanja iz Splita s kojima dosta često surađujemo na terenu, a čiji su članovi u Metkoviću boravili za nedavnih poplava i koji su nam predložili da slijedeća pošiljka humanitarne pomoći bude upućena ovamo – rekla nam je Renata Kutlić.
Udruga Promijeni svijet članica je međunarodne udruge Voyce-e-V, a djeluje i u suradnji s organizacijom The Family International.

Preuzeto s Metković.hr