Projekt “Prijevoz starijih osoba vol 2.”

Udruga osoba s invaliditetom ,,PRIJATELJ” Metković kao jednu od svojih aktivnosti koje su usmjerene pomoći građanima doline Neretve provodi projekt prijevoza starijih osoba putem odobrenih sredstava Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Korisnici programa su osobe treće životne dobi (starije od 65 godina života) i to prvenstveno osobe koje žive u samačkim staračkim domaćinstvima, nisu obuhvaćene postojećim oblicima skrbi (kroz programe socijalne skrbi ili programe lokalnih, nevladinih ili drugih organizacija.

Prijevoz vršimo sa jednim od dva kombi vozila prilagođena prijevozu osoba u invalidskim kolicima. Prijevoz se možete ostvariti na relacijama od kuće do Doma zdravlja, od kuće do gradskih ustanova, te do bolnica u Dubrovnik – Split. 

Kako bi  ostvarili ovu našu uslugu potrebno je da Vašu potrebu za prijevozom zakažete dva ili tri dana prije negoli Vam treba prijevoz kako bi se organizirali i pružili Vam najbolju uslugu. Potrebe za uslugom možete najaviti  na telefon broj 020 680 090 ili putem maila uosi.prijatelj@gmail.com .

PRIJEVOZ JE U POTPUNOSTI BESPLATAN, a financira ga Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku kroz projekt Prijevoz starijih osoba vol 2.