Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u Dubrovniku ugostila predstavnike Udruga

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović jučer je u Dubrovniku ugostila predstavnike Udruge osoba s invaliditetom Prijatelj Metković.

Predsjednica je privremeno, od 25. do 29. listopada, premjestila svoj Ured u Dubrovačko-neretvansku županiju, a Udruga Prijatelj je na svojoj Facebook stranici napisala da je jedna od udruga izabranih da joj se tom prigodom predstavi:

– Još jedno priznanje našoj udruzi i potvrda ispravnosti rada i naših aktivnosti realizirano je i danas. Nakon što smo prije tri dana dobili obavijest iz Ureda župana da je naša udruga izabrana da se predstavi predsjednici RH gospođi Kolindi Grabar-Kitarović, realizirali smo taj susret. U desetominutom  ugodnom razgovoru, upoznali smo dragu domaćicu sa radom naše udruge. Posebno smo naglasili probleme djece s teškoćama na poluotoku Pelješcu koja po potrebite terapije putuju do Dubrovnika i do Metkovića. Željeli bi smo dovesti terapije do djece, a ne da djeca odlaze do udaljenih terapija. Hvala predsjednici na prijemu i hvala našim dragim predlagačima! – piše Uosi Prijatelj.

S Predsjednicom su razgovarali i predstavnici udruge Radost Ploče, Deše Dubrovnik, Udruge Kap u moru, Dva skalina, predstavnike županijske vatrogasne zajednice, te ravnateljicu, ali i štićenike Doma Maslina.