“PPRIJATELJI” SE OKITILI SREBROM SVJETSKOG PRVENSTVA

Nikša Martinac je posjetio članove UOSI “Prijatelj” i svojom je srebrnom medaljom sa Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji razvselio članove i osoblje udruge.

Nikša Martinac medalju je dobio kao dio tabora Vatrenih i HNS-ov povjerenik za ulaznice, a danas je obišao prostorije udruge u centru grada i na Kladi gdje se upoznao s radom i projektima udruge, te je osobama s invaliditetom donio i prigodne poklone, loptu s potpisima nogometaša i slikovnicu Zlatna kopačka.

S medaljom su se htjeli slikati svi, od članova udruge, do predsjednika Ante Antiše Puljevića, zaposlenika i gostiju udruge, a dio vesele atmosfere donosimo u fotogaleriji.

 

Izvor: metkovic-news.com

Zahvaljujemo gospodinu Nikši Martincu što je posjetio članove naše Udruge i time im uljepšao dan donoseći srebrenu medalju sa svjetskog nogometnog prvenstva. Članovi Udruge zahvalni su na prigodnim poklonima, te su izrazito sretni sa loptom potpisanom od strane nogometaša. Iskreno se nadamo da će se u dogledno vrijeme ostvariti želja naših članova da nas dođu posjetiti i sami nogometaši na koje smo izrazito ponosni, a koji su zaslužni za srebro zlatnog sjaja.