Posjeta iz Ministarstva znanosti obrazovanja i sporta

Nakon završenog stručnog skupa pod nazivom „Podrška učiteljima i stručnim suradnicima edukacijsko-rehabilitacijskog profila“, održanog u Osnovnoj školi Stjepana Radića u Metkoviću na kojem su sudjelovali i naši predstavnici, našu udrugu, kao i Udrugu Oca Ante Gabrić posjetile su gospođe Marijana Gojčeta, prof. def. viša stručna savjetnica u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta, Luči Lončar, dip. def. Mara Capar, i Alma Rovis Brandić, mag. paed. soc. iz Agencije za odgoj i obrazovanje.
Za vrijeme obilaska prostorija u razgovoru sa vodstvom udruge i gosp. Vatroslavom Vugdelijom, ravnateljem Centra za socijalnu skrb Metković gošće su se upoznale sa radom naše udruge. Ne krijući svoje zadovoljstvo viđenim ostale su ugodno iznenađene količinom aktivnosti koje se provode u udruzi. Podržale su naš rad, a posebno su pohvalile nivo rehabilitacije za djecu s teškoćama u razvoju. Još jednom smo dobili potvrdu da smo primjer dobre prakse.
Oduševljene boravkom u našem gradu gošće su najavile daljnju suradnju na zajedničkim akcijama kojima će cilj biti poboljšanje obrazovanja djece s teškoćama u razvoju.