Posjet predsjednice udruge Kolajna ljubavi Antonije Pejaković

U sklopu svog posjeta našem gradu i Osnovnoj školi Stjepana Radića našu udrugu je posjetila predsjednica udruge Kolajna ljubavi, Antonija Pejaković. Uvažena gošća nam je predstavila projekt Afrički trbuščići i Sirotište sv. Ante u Tanzaniji pa smo se dogovorili da i naše udruga, zadruga i zaklada kroz kumstvo za troje djece postane sastavni dio ovog hvale vrijednog projekta.

Udruga “KOLAJNA LJUBAVI” osnovana je s ciljem pomaganja najugroženijim kategorijama stanovništva kako u Hrvatskoj, Tanzaniji, tako i u svijetu.

Nakon posjete dobivamo mail od drage nam Antonije koji prenosimo u cijelosti:

„Prilikom obilaska Vaših  radionica i postrojenja oduševila nas je poduzetnost i kreativnost o kojoj svjedoče Vaši brojni proizvodi. Odmah je vidljivo da su kipići, suveniri, svijeće i igračke koje izrađujete proizvod strpljenja i ljubavi Vaših djelatnika te nije niti čudno da ste tako uspješni. Kao Udruga koja djeluje s djecom s posebnim potrebama ponajviše kroz suradnju s Centrima za odgoj i obrazovanje u Zagrebu, želimo iskazati iskreno divljenje na trudu koji ulažete za zapošljavanje i integraciju osoba s invaliditetom. Divan ste primjer te se nadamo uspješnom prijenosu znanja između naših udruga. Hvala Vam puno na uključenju u projekt Kumstvo. Uskoro Vam se javimo s podacima o kumčadi kojima svojom podrškom mijenjate život“

Antonia Pejaković

predsjednica Udruge Kolajna ljubavi

Drago nam je da se naš rad prepoznaje i cijeni, a pogotovo nam je drago kada MI možemo na ovaj način pomoći širenju kumstva tako da i sami postanemo kumovi za troje djece u Tanzaniji. Antoniji zahvaljujemo na posjeti i lijepim riječima te želimo puno uspjeha u daljnjem radu i širenju dobrih dijela.