Posjet članova Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Udruzi Prijatelj

Danas su našu Udrugu posjetili djelatnici Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. U posjeti su sudjelovali pomoćnik ministrice za demografiju gospodin Ivica Bošnjak, gospođe Željka Ivandić Blažina, Ivanka Udovičić i Mirna Livić, te gospodin Vladimir Šoumen. Gostima smo upriličili obilazak i upoznavanje sa aktivnostima i zaposlenicima udruge. Isto tako u obilasku prostorija naše Udruge sudjelovali su i gradonačelnik našeg grada gospodin Dalibor Milan i ravnatelj CTSS Metković gospodin Vatroslav Vugdelija.

U višesatnom druženju gosti su se na licu mjesta uvjerili u rezultate rada naše Udruge i ispravnost dodijeljenih nam donacija. Posjet je organiziran neposredno nakon održavanja devete informativne radionica u sklopu trenutno otvorenog trajnog Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Unaprjeđenje usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja“, sufinanciranog iz Europskog socijalnog fonda (ESF), a koja je održana u Dubrovniku.

Nakon obilaska svih prostorija naše Udruge i upoznavanja sa našim članovima, kraj susreta obilježili smo svečanim ručkom u obližnjem restoranu te goste počastili specijalitetima Doline Neretve.

Ovim se putem zahvaljujemo članovima spomenutog Ministarstva na vremenu koje su odvojili za obilazak Udruge te na riječima hvale koje su izrekli za naš rad i trud te se nadamo da će na sljedećem susretu sudjelovati i sama ministrica gđa Nada Murganić.