POKAZALI SVOJE VELIKO SRCE! Prikupljene donacije za malog borca iz Mokošice

Ante Jović dječak je koji je svojom životnom pričom ujedinio Dubrovčane koji su pokazali svoja velika srca. Tako su ponovno prikupljene donacije za njegovo liječenje i rehabilitaciju.

Kao što je poznato, prihodi od prodanih karata za nedavno održanu Noć gladijatora, između ostalog, su donirani upravo u tu svrhu, a donacije su uplatili i drugi građani i zaklade. Zahvalu objavljenu na Facebook stranici za pomoć Anti Joviću objavljujemo u cijelosti.

‘Obitelj Jović se zahvaljuje na sljedećim donacijama:
– tvrtci Metal plus d.o.o. iz Dubrovnik (višekratne donacije);
– tvrtci Heksogen d.o.o. na donaciji u iznosu od 5000 kuna;
– Zakladi “Neretvansko srce” na donaciji u iznosu od 2000 kuna;
– Nikolini Dedović na donaciji u iznosu od 1000 kuna;
– Obitelji Vlada i Jadranka Obradović povodom smrti njihove majke Nedjeljke Obradović, u spomen na nju, u iznosu od 2600 kuna;
– Stanarima zgrade Od izvora 47 u Mokošici, koji su prikupili sredstva u spomen na njihovog pokojnog sustanara Ivana Kristića i njegovom sinu Matu Kristiću koji je novac odlučio donirati u spomen na pokojnog oca u iznosu od 855 kuna;

Posebna hvala organizatorima manifestacije “Noć gladijatora X”, koji su donirali prihod od prodanih ulaznica u iznosu od 20000 kuna!

Uz ove zahvale, osobno koristim priliku čestitati svim borcima Kluba Gladijator Dubrovnik. Nastupilo ih je devet i niti jedan nije doživio poraz.
I na kraju ove objave, hvala svima vama u ime ove obitelji, koji periodično i u skladu sa svojim mogućnostima donirate novac, ili pomažete na druge, jednakovrijedne načine. I onda kad vam se možda učini da je malo, vjerujte mi NIJE! Svaka donacija je dar u plemenitu svrhu, kolika god bila,’ stoji u objavi.

Preuzeto s dubrovackidnevnik