Održana Skupština Udruge Prijatelj

Udruga osoba s invaliditetom Prijatelj održala je Redovnu skupštinu na kojoj je podnijeto izvješće o radu između dvije Skupštine te financijsko izvješće. Pročitano je i izvješće Nadzornog odbora, a sva tri izvješća su jednoglasno prihvaćena.
Prema riječima predsjednika Udruge Antiše Puljevića u proteklom razdoblju radilo se na povećanju članstva, humanitarnom djelovanju, a kroz niz različitih projekata koji se kontinuirano provode ili su već provedeni Udruga je postala prepoznatljiva diljem Hrvatske.
U protekloj godini Udruga Prijatelj ostvarila je 1.140.930 kuna prihoda, a rashodi su iznosili 1.095.002 kuna. Najveći dio prihoda ostvaren je iz državnog proračuna kroz različite projekte, donacijama, odobrenim sredstvima iz proračuna Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Metkovića, a dio novca Udruga je prihodovala od vlastite djelatnosti.
Skupština je jednoglasno dala povjerenje predsjedniku i predsjedništvu Udruge, a Puljević je na kraju istaknuo odličnu suradnju s državnim, županijskim i gradskom institucijama te različitim udrugama, kako u gradu tako i šire. Također je najavio kako će se i u narednom razdoblju nastaviti provoditi započeti projekti, ali će se intenzivno raditi i na ostvarenju novih. Posebno se zahvalio volonterima koji veliki dio svog slobodnog vremena daruju Udruzi nesebično pomažući sve projekte i akcije koje Prijatelj provodi.