Održana 7. humanitarna likovna kolonija posvećena preminulom prof. Tomislavu Zubčiću Zupi

U subotu 6. svibnja 2017. održana je 7. humanitarna likovna kolonija posvećena preminulom prof. Tomislavu Zubčiću Zupi. Likovnoj koloniji odazvalo se dvadesetak umjetnika iz Dubrovačko-neretvanske, Splitsko-dalmatinske županije te susjedne BiH. Predstavnici Zaklade ‘Neretvansko srce’ i UOSI ‘Prijatelj’ posjetili su grob pok. Zupe na koji su položili cvijeće i zapalili svijeće. Druženje se nastavilo u selu Desne, gdje se organizatori od srca zahvaljuju domaćinu Slobodanu Batinoviću-Orbu.

Sav prihod od prodaje doniranih slika koje su nastale na ovoj likovnoj koloniji namijenjen je akciji za naše oboljele sugrađane Mateja Musulina i Antu Kaleba.

Pokažimo dobro srce prema bližnjima koji su u nevolji i sudjelujmo u plemenitoj akciji, jer sutra i sami možemo biti jedni od onih kojima je pomoć potrebna. Hvala nesebičnim ljudima koji su volontirali, koji su donirali slike te svima Vama koji kupnjom istih pomažete u plemenim nakanama. Sve slike možete pogledati u Udruzi osoba s invaliditetom „Prijatelj“ ili nas kontaktirati na broj telefona 020/680-090, – poručili su iz Zaklade Neretvansko srce.