Moje svjetlo za moj Vukovar – potpisani ugovori o donacijama

Članovi Mreže udruga osoba s invaliditetom Dalmacije bili su na svečanom potpisivanju ugovora o dodjeli novčanih sredstava prikupljenih kroz humanitarnu akciju “Moje svjetlo za moj Vukovar”. Nositelj akcije je udruga “Prijatelj” iz Metkovića, a u akciji su sudjelovale sve udruge s područja Dalmacije.
Prikupljena sredstva ove će godine ići za pomoć četiri obitelji iz Vukovara te će donacije od 1 000 kuna mjesečno primati tokom godinu dana. Primatelji donacija su: Tomislav Mandić, Renato Tabea, Mia Lana Knezović i Neda Pavšić.

Cilj ovog projekta koji traje već petu godinu je da svijeće koje su se palile pošalju jednu konkretnu poruku zajedništva građanima Hrvatske, te pokažu da samo jedno malo upaljeno svijetlo može proizvesti plamen ljubavi i dobrote za sve one koji su ostavili svoje živote da bi nama danas bilo bolje, za Vukovar koji je dao sebe za slobodu Hrvatske, za svako dijete kojem je ukradeno djetinjstvo i za svaku majku koja je izgubila dijete, za jedno veliko HVALA gradu heroja.

Preuzeto s www.muosid.hr