MOJE SVJETLO ZA MOJ VUKOVAR

Udruga osoba s invaliditetom PRIJATELJi ove godine u sklopu projekta Moje svjetlo za moj Vukovar organizira paljenje svijeća u spomen na Vukovar. Paljenje svijeća će se održati 18. studenog 2013. godine u Gradskom parku Metković s početkom u 19:00 h.

Cilj ovog projekta je da svijeće koje će se paliti pošalju jednu konkretnu poruku zajedništva građanima Hrvatske, te pokažu da samo jedno malo upaljeno svijetlo može proizvesti plamen ljubavi i dobrote za sve one koji su ostavili svoje živote da bi nama danas bilo bolje, za Vukovar koji je dao sebe za slobodu Hrvatske, za svako dijete kojem je ukradeno djetinjstvo i za svaku majku koja je izgubila dijete, za jedno veliko HVALA gradu heroja.

UOSI Prijatelj izrađuje svijeće u radionici koja zapošljava osobe s invaliditetom. Tako izrađene svijeće se distribuiraju po gradovima te prodaju.

U programu će sudjelovati kulturno amatersko kazalište Sv.Nikola, Klapa Sv. Nikola te članovi Udruge Prijatelj. Pozivamo sve Vas koji ste u mogućnosti da nam se pridružite i podržite akciju ,,BOLJE UPALITI MALO SVIJETLO, NEGO PROKLINJATI TAMU ”.