Koncert Neretvansko srce

Udruga osoba sa invaliditetom Prijatelj iz Metkovića u suradnji sa zakladom Neretvansko Srce organizira namjenski koncert za opremanje rehabilitacijskog centra za djecu sa teškoćama u razvoju (nabava niskofrekventnog lasera i didaktičke opreme za senzornu sobu) u cilju smanjenja troškova rehabilitacije. Želja nam je pomoći obiteljima djece s teškoćama u razvoju da potrebite terapije obave u našoj sredini i da ne moraju po ove terapije putovati u Split ili čak do Zagreba. Mnoga djeca su zbog nedostatka sredstava uskraćena za ove terapije, te bi ubuduće opremanjem rehabilitacijskog centra ovdje u Metkoviću i njima te terapije bile dostupne.

Kako bi ubrzali prikupljanje neophodnih financijskih sredstava  organizirat ćemo koncert u Gradskoj sportskoj dvorani u Metkoviću 30. ožujka 2014. na kojem će sudjelovati poznata imena naše estrade.
Do sada, Udruga Prijatelj je organizirala tri humanitarna događaja. Humanitarni koncert čijim smo prihodima osigurali 2/3 sredstava za nabavku kombi vozila za prijevoz osoba sa invaliditetom i Donatorsku večer od čijih smo sredstava kupili neurofeedback aparat, koji se također koristi za pomoć djeci sa poteškoćama u razvoju te humanitarni koncert za kupovinu dizala za osobe s najtežim invaliditetom za bolnicu „Kalos“ u Veloj Luci.

Mi u Udruzi Prijatelj volimo reći da je dobrota izbor, a ne obaveza. Nadamo se da ćete nam Vašom dobrotom izaći u susret i sudjelovati u ovome događaju.