IX. tradicionalna Likovna kolonija ‘Tomislav Zubčić Zupa’

U subotu, 11. svibnja 2019. godine održana je pod pokroviteljstvom Grada Metkovića IX. humanitarna Likovna kolonija Zaklade Neretvansko srce, posvećena preminulom profesoru Tomislavu Zubčiću Zupi, koji je bio veliki dobročinitelj Zaklade i Udruge osoba s invaliditetom Prijatelj.

Nakon što su se okupili u prostorijama Udruge, umjetnici su u pratnji članova Udruge Prijatelj posjetili grob pok. Zupe, na kojemu su položili cvijeće i zapalili svijeće, a potom su se uputili u Badžulu na izletište Restorana Adria, gdje im je organizirana vožnja lađom i zajednički ručak. Zaklada Netevansko srce zahvaljuje svim sudionicima i volonterima koji svake godine nesebično ulažu i pomažu rad Zaklade, i to ne samo kada je likovna kolonija već i tijekom cijele godine. Kao i uvijek, sva sredstva prikupljena od prodaje doniranih slika bit će uložena u humanitarne svrhe za najpotrebitije s područja doline Neretve.

Sve slike možete pogledati u Udruzi Prijatelj, a pritom učiniti i dobro djelo podržavajući rad i djelatnost Zaklade kupnjom slika doniranih koje su umjetnici donirali jer sutra i sami možemo biti jedni od onih kojima je pomoć potrebna.
Zaklada Neretvansko srce

Izvor:www.metkovic.hr