INA d.d. donirala informatičku opremu UOSI “PRIJATELJ”

Povodom Dana otvorenih vrata Udruga, danas je Udrugu osoba s invaliditetom „Prijatelj“, posjetio predstavnik INA d.d. gospodin Ladislav Lauš kako bi im uručio donaciju prijeko potrebne informatičke opreme za članove i zaposlenike Udruge. Predstavnik INA d.d. je istaknuo da je na svaki način nužno podržavati i podizati razinu djelovanja udruga na lokalnom i područnom nivou kako bi se jačali kapaciteti zajednice usmjereni na podizanje kvalitete života osoba s invaliditetom i njihovu socijalnu uključenost.

Izvršni direktor Nikola Popovac upoznao je gosp. Lauša s radom i aktivnostima Udruge te se zahvalio na vrijednoj donaciji:

– Mi smo neprofitna udruga koja funkcionira već petnaestu godinu, sa skromnim sredstvima i velikim entuzijazmom borimo se za dobrobit naših članova. Glavni izvori osiguranja sredstava za rad su nam donatori i projekti. Od srca zahvaljujemo INA-i, na vrijednoj donaciji koju ste nam uručili i kojom ste pokazali senzibilitet prema našim članovima. Svaka donacija u bilo kojem obliku poruka je našim članovima da nisu sami. Razumljivo je koliko nam je bitna informatička opremljenost i umreženost za prikupljanje i razmjenu informacija korisnih za članove Udruge – ističe Nikola Popovac.