Glazbeno-filmska večer uz Neretvu

Na inicijativu i s velikim srcem mladih Metkovaca sinoć je na ljetnoj sceni Gradskoga kulturnog središta Metković u organizaciji Udruge osoba s invaliditetom Prijatelj održana humanitarna priredba pod nazivom Glazbeno-filmska večer.
Tijekom programa, koji je vodila Ana Jelčić, na pozornici su se pod vodstvom i klavirskom pratnjom Vice Šiljega predstavili mladi pjevači amateri koji su izvodili pjesme iz poznatih filmova, čiji su isječci istovremeno prikazivani na platnu, a koje je priredio Josip Cvitanović. Prva je nastupila članica Udruge Valentina Mijić koja je otpjevala Impssible iz filma Step up. Slijedili su klasici poput My heart will go on iz Titanika pa preko Zlatnih godina i Kralja lavova sve do Šegrta Hlapića. Pjevali su ih Martina Živkušić, Tonća Šiljeg, Paula Volarević te Tomislava i Ivan Ramić. Udruga Prijatelji je prigodnim darovima zahvalila svim sudionicima, a sav prihod od ulaznica namijenjen je zakladiNeretvansko srce.

Preuzeto s Metkovic.hr

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA _prijatelj180813-19