Financijsko izvješće za 2020. godinu

Predana su financijska izvješća za 2020. godinu, a kako smo poslovali u protekloj godini možete pogledati na dolje navedenim linkovima. Ovim putem bi se zahvalili Ministarstvu rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike što su i u prošlog godini prepoznali i podržavali naš rad i nastojanja na osiguranju boljeg života i skrbi za osobe s invaliditetom i djecu s poteškoćama u razvoju.

Nažalost, krajem 2020. našu „socijalnu grupu“ od tri neprofitna organizacije smo smanjili na 2 organizacije. Uslijed neaktivnosti ugašena je Zaklada Neretvansko srce. Ipak, to nas neće spriječiti da i dalje nastavimo humanitarno djelovati.

Sukladno Zakonu o financijskom poslovanju i računovodstvu neprofitnih organizacija financijski izvještaji neprofitne organizacije koja je u prethodnoj godini imala ukupan prihod od tri do uključivo deset milijuna kuna podliježu revizijskom uvidu koji se obavlja sukladno revizijskim propisima. Kako je Udruga osoba s invaliditetom Prijatelj u 2020. godini imala prihod preko 3 milijuna kuna revizorska kuća će obaviti revizijski uvid, a isti će biti objavljen na ovim stranicama najkasnije do 30. lipnja 2020. godine.

Udruga osoba s invaliditetom Prijatelj Metković – Financijski izvještaj 2020

Prijateljica socijalna zadruga – Financijski izvještaj 2020